Odd Future

Tjabba!
Jag bloggar från Google Chrome, vilket inte ör optimalt, texten brukar hamna så konstigt då. Brukar alltid skriva inläggen med Internet Explorer. FYI liksom.
Timbuktu släppte nytt album, Sagolandet heter det, lyssna på det, det är bra.
Sen va jag på Movits! konsert för nån vecka sen också, de va fett som fan. På södra teatern.
Det va ungefär det...eller aa jag har sommarlov nu också, ganska najs det med. Faktiskt!
Det här är en kortfilm jag hittade, den är gjord av Ruben Östlund, sveriges val att skicka till film-fetivalen i Cannes, men då med han senaste film "Play". Men jag fastnade för den här bara, ni borde kolla på den om ni orkar.
Hejdå.

Ingenting

Hello blog! Long time no me be here, yes.
Men nu är jag det. Eller inte nu när du läser kanske, men nu när jag skriver. Nu.

Alla mina 14 läsare mår bra? Underbart!!

Jag mår också bra, jag slutar skolan snart, typ den 7, och har bara en lektionsdag kvar. Sen ska jag sova, äta...öh, ja, typ det.

Jag har btw köpt sjukt coola LP-skivor, på en grym affär på söder, av en sjukt pårökt svart man från england.
Jag köpte en Bob Marley and The Walliers platte, en Led Zeppelin platta och en Ebba grön platta, bra va??


Sen finns det typ massa jävla böcker jag vill läsa. Om ni har tittar på nyheterna på sistonde så har ni sett att kungen va faktiskt kung i baren redan på 70-talet och bafanns sig lite här och där. Men den bok som har avslöjat så mycket om honom heter "Den ofrivillige monarken" och är skriven av Thomas Sjöberg, han har skrivit många böcker om kända svenskar och deras keffa misstag.
Sen vill jag också läsa boken "Glädjedödare - en bok om förmynderi" av Mattias Svensson. Den handlar om statens förmynderi och vår rädlsa för det, och vårt behov av säkerhet, den verkar mycket intressant.
Och den sista boken jag vill läsa heter "Dingo Dingo: den manliga frigörelsen är här", och är skriven av tre svenska manliga författare, och om ni såg debatt häromdan så pratade dom om just den här boken. Den handlar i sin tur om manliga könskrav och manliga normer som finns runt omkring oss, och att alla kanske inte kan leva upp till dem, och att det sätts mycket press på männ. Låter också oerhört läsvärt. Ska försöka låna eller köpa dom böckerna iallafall.

Det var allt jag ville säga för denna kväll, tack för mig och hejdå.

RSS 2.0