i approve this message

God eftermiddag mina kära undersåtar, livet leker antar jag?
Det här är en bra morgon, de ända negativa är att snön utanför smälter....men dom så kallade "metrologerna" sa att de skulle bli svinkallt tills nyår. Vilket jag hoppas.
Jag har också märkt att det är för lite människor som läser min blogg för att de ska stilla mitt ego. De funkar bara inte, ni får sprida den bland vänner eller nåt, för så här kan de inte vara.
Jag ska till Ikea idag, Sveriges absoluta stolthet efter abba och vodka.
Ska bara påpeka också att det är väldigt skönt med lov... En annan grej jag vill ta upp också är att personen som fick mig och börja blogga, min mentor inom bloggandet har lagt ner sin blogg. Vilket gör mig ytterst ledsen, hon skrev inte änns ett sista final inlägg liksom, bara tog bort den, respektlöst för läsarna. Men eftersom bloggen mest innehöll Gossip Girl scener och bilder på Chuck Bass så kanske jag inte kommer sakna den alltför mycket, men de handlar om principer. (elinore du vet att de här handlar om dig) mmhhhhmm, inte bra...

Jag kommer nu lägga upp ännu en galet bra låt, faktiskt stört bra.
Jag hoppas att ni har njutit av det här inlägget, hare kul nu, inge bus, hej med er...

Jesus se nu vad du har gjort...

Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen,Nu är det jul igen, nu är det jul igen, Nu är det jul igen, nu är det jul igen, och julen vara ända fram till påska...
Ligger i min säng i morgonrock och lyssnar på Nirvana med låten Rape Me och julstämningen flödar....(nej).
fick ju ifs julgröt till frukost, de va juligt, eller hur?
Jag va och handlade julklappar igår, vilket inte va de smartaste draget, för de va packat med dumma människor som va ute i sista stund för julklappar, jag va då en av dom. Jag lyckades handla sju julklappar och en tröja till mig själv på två timmar och 1 200 kr. Timmy Awesome offrade sig och följde med mig in till stockholm, han därimot brände alla sina pengar på en mobil till sig själv, så de blev inga julklappar alls där.....så kan man också göra, men de är ju inte rätt.
Och i varje affär spelades Feliz Navidad, i varje affär! Och stressade mammor med gigantiska barnvagnar, som blev väldigt arga på mig när jag råkar gå in i dom, det är ju dom som är ivägen!
Aja, det verkar bli en vanlig hederlig jul helt enkelt, och de är så de ska va, lägger upp sveriges i särklass bästa jullåt, GOD JÄVLA JUL på er.

Tänkte

Tänkte att jag skulle uppdatera bloggen lite oftare, och för att jag har tråkigt. 

Så jag lägger upp en grym låt från nån av världens bästa filmer(skiter i era åsikter faktiskt), så lyssna och lugna ner er.
Tack för er tid// darth vader.

Jag ser ljuset Jonathan!

Socialister och motsatta!
God dag, vilken underbar dag vi har idag idag idag.
Nja fast riktigt så underbar har den inte varit, snön va borta när jag vaknade. Vilket sög. För det är december. Den 13 december. Det är lucia. Och då ska de va snö. Vilket de inte är. Det finns en anledning. Växthusgaser. O de e faan inte mett fel, de är dom som va här innan mig s fel. De e alla jävla sextiotalister, eller inte bara dom men dom får all skit nu. SORRY!
Det är nu endast 11 dagar kvar till julafton vilket är mindre än två veckor och mer än en vecka, bra så har vi det avklarat. Jag slutar skolan den 17, gör ni också de eller? Så nu har en termin av detta vi kallar "gymnasiet" gått den terminen har gått på endast två veckor(känns det som) vilket var awesome. Jag kommer ihåg inlägget jag skrev i augusti när jag precis börjat i skolan, och tyckte de va väldigt läskigt. Jag tyckte min klass va helt jätte konstiga och trodde inte att jag skulle klara det, MEN mycket har hänt sen dess(tack gode gud) min klass är till exempel den bästa klassen i skolan. Och dom flesta är sköna snubbar(de inkluderar kvinnor).
Men, jag har nu gått i skolan i nio och ½ år av mitt liv, vilket är mycket med tanke på att jag bara har levt i 16 år. Och med en annan tanke på att jag ska gå minst 5 och ett halvt år till så känns det mörkt. Man blir jävligt skoltrött hela tiden, alla är det, även fast dom inte vill erkänna det, men vi elver vi kämpar på iaf, lämnar in uppsatser i sista minuten, sitter uppe hela nätter och pluggar matte för man har glömt av provet. Inte konstigt att man blir trött och degig, herregud...
Jag kommer nu att lägga upp en film som jag tycker är helt galet rolig, men också helt galet läskig. Att hon kan va så jäävla korkad och ändå bli nått i Sverige, fy fan.
Så de är väl antagligen därför man ska gå i skolan...tyvärr
Men jag ska försöka laga lite middag till mig själv nu, vi ses kanske, I hope not...nej ja skoja bara.
HEJ DÅ!

RSS 2.0