walk idiot walk

hello everybodyallihopa

Jag tänker sluta fråga hur ni mår för de är ingen som svarar.

Jag kom juust hem från hultsfred, jag har varit på Sonisphere o de va huur jävla bra o kul som helst.
Jag var där med Kviman o Thorild o även fast de regnade lite då o då så va de grymt. Fast de va väl två band vi åkte för att se, Metallica och The Hives. Så nu har jag sett The Hives för tredje gången i mitt liv o Metallica för andra. Det är coolt.

Vi träffade jätte många sköna o fulla människor och mina skor är jätte leriga så jag tänka diska dom nu.

De va allt jag ville säga, bara skryta lite.
hej då med er.

vacation...

kära arbetnade kollegor

wazzup med er?
Jag mår bra, jag är utvilad idag. Jag sov till halv 1, vilket är rekord i felixs sömn historia. För att vara tonåring sover jag ovanligt lite, det är ju inte som min vän Birk som måste sova minst 14 timmar per natt, annars blir han ett monster.

jag ber så hemskt mycket om ursäkt för jag har låtit bloggen blivit dammig o inte rört den, men jag har varit upptagen med att leva.

Jag har tillexempel varit på kanot sm i en vecka, vaxholm blev sveriges bästa klubb i år igen. Och jag lyckades ta en brons medalj tillsammans med Joel, Jacob o August i K-4 200m. DEN DU! Nej men jag är ganska stolt faktiskt, o vi hade de jävligt kul hela veckan.

Sen har jag också jobbat en del i vaxholms kära gästhamn, jag är nu expert på att städa allmäna toalleter och argumentera på tyska.

Men jag har en hel del sommarlov kvar att utnytja, det är upprop i skolan den 20 augusti vilket jag faktiskt ser fram emot mycket. Det ska bli spännande.

Jag måste tyvär gå o leva nu igen, något jag rekomenderar. Men jag ska försöka uppdatera oftare.
 



Dom få som nu har läst de här fullständigt ointressanta textremsorna får ha de så bra
På återsende.

RSS 2.0