it's a hard knock life for us

folk, människor, idioter, änglar! Välkommna till ännu ett blogginlägg från mig!

Har du börjat skolan? Trist, inte jag...
Jag har fortfarande cirka 45 timmar kvar av den del av året då människor verkar vara som lyckligast.
Sen snart kommer hösten, vilket gör att både vädret och humöret blir mörkare, det blir kallt, löven faller ner från alla träd och gör dom kalla och tomma. Sen kommer vintern(ändå en liten höjdpunkt) det blir kallare, man får stå på morgonen i 20 minus och vänta på 627an som aldrig kommer, dagen blir löjligt kort, men snön kommer och döljer allt det gråa och leriga och tråkiga som annars fanns där. Snön smälter och skapar trafikkaos, allt blir blött och grått. Snön försvinner och dagarna blir ljusare och längre, du blir gladare, träden börjar få nya löv och det är vår.
Sen är det typ bara nån månad kvar till sommar! Shit va snabbt det kommer gå, jadå jajmensan, jätte snabbt kommer det gå...snart sommar igen...yes, så sant som det är sagt...eller?

Aja skit samma, vi får se...jaha nähä, det var typ det tror jag. Har inte mycket mer att säga för tillfället.



Beck - Everybody's gotta learn sometimes

these days good music is marked by impopularity

Good song.
Good video.

anyone can play guitar!

kamrater...goddag

Kladdkaksoverload hos carin idag, gott vare iaf.

Livet behandlar er väl? Eller? Kanske? Om du har tur.

Jag blev arg idag när jag stod i kön på ica, följande scenario inträffade:
En mor står med sin kanske 8-9 åriga dotter bakom mig i kön.

(mamman) - gå iväg och hämta en aftonbladet.
dottern går och hämtar en

(dottern) - får man alltid dom där rosa sidorna på köpet?

(mamman) - ja det är sport delen

(dottern) - men det är bara killar som gillar sport, inte jag. Jag är tjej.


och mamman säger inget tillbaka. Det kanske låter fjantigt för er men det är just sånt som gör mig lite arg, varför sa inte mamman att flickor också kan gilla sport, varför vill hon inte uppfostra sitt barn på ett bra och verkligt sätt? Nu kommer altså dottern runt i livet och anta att flickor inte sportar, och att dom inte gillar det. Ja jo inte hela livet kanske, men det lägger ju för fan grunden. Jag kan ju också påpeka att dottern hade rosa foppatofflor på sig, vilket gör mig ledsen, jag hatar bara foppatofflor.
Men va fan, 2010, hon bord ha sagt nåt iaf, aja...skit samma, här tror man att vi blir smartare för var generation som går men så kanske inte är fallet. Någon som håller med mig? Anyone?

Lovet är snart slut, sommaren är underbar, men allt underbart har ett slut antar jag.
Min mage gillar inte mig för jag har inte gett den mat på ett tag, om ni undrade altså.





ont om pengar är det gott om, tomma magar är det fullt av

Jahaa ja, alla mår bra? Alla glada och lyckliga? Bra!
Mitt senaste inlägg fick blandad kritik av publiken, och några helt random personer kommenterade, vilket va grymt! Men några klagade på mitt klagande, jag blev förvånad. Om felix vill klaga så klagar felix, om felix vill skriva ett deprimerande inlägg så skrivet felix ett deprimerande inlägg, svårare än så är det inte. Jag menar, vem säger att jag bara ska skriva positiva saker, hur jävla kul är det, nej precis, inte så jävla kul, eller hur! Om jag irriterar mig på något så vill jag dela med mig av det så ni också kan irritera er. Är väl en självklarhet. Meen det här är inget deprimerande inlägg, jag mår bra. Mycket bra, tror jag, svårt o veta ibland. Va just hemma hos carin och chillade lite, träffade robban (hehe) det va ganska länge sen faktiskt.
Och för tillfället kan jag inte komma på något att klaga på, så det är ju positivt! Jag jobbar min sista dag för sommaren imorgon, vilket är ganska tråkigt faktiskt. Jag gillar mitt jobb, det är sjukt kul när det är som bäst, men ganska också vara smått långtråkigt när det är som värst. För er som inte vet det så jobbar jag i en gästhamn(nu antar jag att massa människor jag inte känner läser det här, även fast det bara är carin, elinore och typ hjalmar) Men om du inte känner mig och läser just det här så tycker jag att du ska berätta det i kommentarerna. Do it! Nu ska jag kolla på The Pacific, vilket är "uppföljaren" till typ den bästa serien någonsin(Band of Brothers). Så simma lugnt mina små kycklingar så ses vi snart, kanske, typ, vi får se.

beroendeframkallande

ack detta humör, ack detta väder, ack detta liv, ack detta jobb. Men vilken underbar musik jag lyssnar på. Jag hatar facebook. Helt meningslös uppfinning, bara utrymme för idioter att skriva sina tankar direkt från sina lågutvecklade hjärnor. Ungefär som denna blogg. Jag hatar reklam, reklam kan vara nåt av det värsta jag vet, visst är det hemskt? Jag är en så pass bekväm i-lands boende att jag tycker reklam är ett stort fel i min vardag, men det är idiotisk, finns överallt. I mina filmer, i min musik, när jag åker buss, överallt på internet.
Jag fick inga kommentarer i mitt senaste blogginlägg, vilket gör mig ledsen. Om man ändå tar sig tid att läsa allt mitt meninglösa dravel så borde man ju ändå kunna säga nåt.

double robot rainbow unicorn attack camp

Hemma, utan lera, utan vatten, utan ett tält med birk o reggae. Hemma utan trevliga okända människor, utan grymma spelningar och utan emmaboda. Är det konstigt att man kanske vill tillbaka. Det va grymt kul i skogen med 10 000 andra personer, även fast det regnade, och även fast vårat tält rasade hela tiden och även fast vi hade störda grabbar från Lund som grannar.                                                                                                                           Det finns liksom inget att göra här, om det regnar hemma så stannar man inne, om det regnar på emmaboda så skiter man i det och går på äventyr iallafall.                                                                                                          För er som inte har fattat det än så borde ni åka dit nästa år. Just nu har jag jätte tråkigt, vädret är fucked up och alla mina vänner är trötta, jag sitter och lyssnar på Helt Off, jag försökte spela lite för Elinore och Elina men dom tyckte det sög. Men dom vet ändå inte vad riktigt musik är så! Och en sak till, jag kan aldrig ha varit gladare för att Governor Andy helt plötsligt dök upp på scen, så jääävla fantastiskt bra!                                                                 Nej nu ska jag äta frukost, men hade så bra mina vänner, och gå och göra nåt, typ ring mig! Aja hade bra så hörs vi.
BTW så har ossian inga dreads kvar.

RSS 2.0