Beautiful Girl, Lovely dress

förlåt...
jag ber om ursäkt för mitt uppförande mot dom som faktiskt tar sig tid att läsa den här bloggen. Det här med uppdatering är inte min starkaste sida precis...
Menmen, vad ska man göra, jag har haft jätte mycket plugg(falskt), och tränat typ hela tiden(falskt), och så har jag klickat på uppdatera knappen på facebook typ 3000 gånger den senaste veckan(sant)
Vad har jag gjort den senaste tiden kanske ni undrar(antagligen inte), jag har gjort stört mycket grejer, typ...
Va i en park och såg Men Of Zimbabwe, och dom var nåt av det bästa jag sett.
Jag har haft nationellt prov i matte och fått reda på att det gick bra. Jag skrev en svenska uppsats om rädsla, vilket var läskigt.
Just nu håller jag på och ladda hem den här filmen. Hoppas den är bra.
En grej som jag länge velat ta upp är ett reklamblad som jag fick tilldelat till mig en dag på gatan för säkert ett år sen...det var från Nationaldemokratisk Ungdom(www.ndu.nu) Dom står för den svenska kulturen, säkra gator och även en "normal" sexualitet. Dom är helt enkelt kuksugare. Yttrandefrihet i all sin ära men va fan liksom!
Iallafall, lappen jag fick var ett PR-blad för deras då nya kampanj som gick ut på att snacka skit om MUF's dåvarande kampanj som hette "jag <3 SWE".
För det första så får man intrycket av att det är en åttondeklassare som har skrivit hela grejen, vilket det antagligen är också, btw så står det att NDU "granskar" MUF's kampanj.
Först och främst står följande: Till att börja med påstår MUF att Sverige inte finns, "Det finns inte ett Sverige eller en svenskhet" skriver de. Så Sverige finns inte? Svenskar finns inte? Ändå heter kampanjen "jag älskar SWE"...Älskar de något som de säger inte finns?

Jag menar, vad fan är de för argument? Dom kan ju inte vara allvarliga? Dom måste ju fatta vad MUF menar och läsa mellan raderna, att man kanske inte ska dela in allting i svensk eller osvenskt.
Dom fortsätter sen tracka ner på MUF's ideér och avslutar sen med "NDU - Vi älskar Sverige!"
Visst, asså nationalister och patriotism är bra, men i rätt mängder, tänk på de...
Det va typ allt, blev fan ett långt inlägg. Hoppas ni gillade det, och orkade läsa all skit jag skriver!
Jo en grej till, månadens idiot är: keffa Janne Björklund, utbildningsminister.
Nu ska vi skita i det och lyssna på bra musik istället
Hej då retards!

Everything is art...fuck the art!



Alla kanske inte är så fina, och dom flesta är på Robin, vilket aoutomatiskt gör dom ganska fula, men ändå!


RSS 2.0