LAME

7s1mMU on Make A Gif, Animated Gifs
Look, I mad a GIF.

Practicing on being blind.

Hej kära människor som fortfarande läser min blogg, jag hoppas ni göra det för att ni gillar det jag skriver och inte bara för att vara snälla. Jag vill inte att min blogg bara ska vara nån sån som man bara kollar in på då och då för att liksom kolla läget o vara lite snäll. Jag vill att folk ska tycka om det jag skriver, men det är svårt.

Idag var det sjukt varmt. Jag satt på ballkongen och åt frukost, de va fett....
Min kära hustru har åkt till Köpenhamn och jag hoppas hon har det kul, hon skulle köpa ett bar brillor till mig. Hon är bra!

Jag har lov igen, jag gillar lov, men man blir så oerhört oproduktiv, det känns som om man inte gör något med sitt liv. När man går i skolan så känns det ändå som om man får en utbildning och det är det ända man kan göra just nu. Men när man inte går i skolan, var göra man då. Jobbar? Man jobbar för att få pengar, och kanske för att det är kul, vad vet jag, alla älskar inte sitt jobb. Men även dom som älskar det skulle nog tänka två gånger om dom fick reda på att dom gära fick stanna men inte få några pengar. Så därför jobbar vi främst för att få just pengar, det bestämmer jag nu. Men om man inte pluggar eller jobbar, vad gör man då? Går på bidrag? Men tristessen då, vad gör man med den? Hur lever man en dag. Jag säger inte att det inte är skönt att inte göra något, men bara inte hela tiden, fattar ni?

Pengar behöver vi, sömna med, och mat. Pengar kan man faktistk klara sig utan. Mat, sömn...och lite kärlek. behöver vi nåt mer? Ja vet inte.

Det är som timmy säger, "jag pratar ett språk som ingen förstår förutom dom som kan språket". Timmy är min favorit poet, vad är din?

Jag ska sova nu, klockan är fem, på morgonen. God natt du arma läsare som får delas med av mina tankar.


It's okay to eat fish because they don't have any feelings - Kurt Cobain

Jag blev smått gravt förtvivlad häromdan när jag i mitt huvud kom fram till att jag hade glömt och hylla en av världens största geniér på hans dödsdag. Nämligen Kurt Cobain, som ska ha "enligt rapport" skjutit sig i huvudet i sitt hem den 5 april 1994.

För er (gud förlåt dig om du inte vet) som inte vet vem han var så var han sångaren i bandet Nirvana. Och om du inte vilka Nirvana är så kan du gå nu och lova att aldrig komma tillbaka.
Nirvana är och kommer nog alltid vara mitt mest älskvärda band, dom som jag absolut har växt upp med, och lyssnat på under många glada och mindre glada perioder. Just för att deras musik passar till allt.

Så därför är detta inlägg helt och hållet dedikerat till Kurt Donald Cobain.






RSS 2.0