"The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of darkness"

trogna följeslagare, hej.

Haft en bra början på "vintern"? eller det fanns snö men det gör det inte mer, för tillfället iallafall.
Skoldagarna går snabbt förbi, det är snart månaden innan december, och december är en stor månad för det är både den nu ganska meningslösa men roliga helgdagen Julafton, och det blir ett helt nytt år, och vi behöver inte gå till skolan under några veckor såklart...

sen fyller felix snart 18 år, trodde aldrig att jag skulle bli 18, jag lever ett farligt liv ni vet här på resarö,
kulorna flyger...hrm...

Det är lov om väldigt exakt 72 timmar, vad ska du göra på lovet? Jag vet inte vad jag ska göra.
Sova, äta...det vanliga.

Känns som om jag borde skriva om något viktigt för att liksom stilla erat intresse i min blogg. Så ni kommer tillbaka liksom, men jag tror inte jag har något intressant och skriva. Jo jag läste en kul grej i DN idag, när invandringen i ett land ökar med 10% så ökar också utvandringen med 7%.
Tänk på det Jimmy!


enkel man

bror, syster. Hej

Bra helg, lite keff men keff på ett bra sätt...jordgubbssnaps...verkligen?

Vad har ni gjort i helgen då muppar? Vavava, tell me. Jag sitter själv i min lägenhet och spelar Helt Off på jätte hög volym, det är helt kolsvart i alla rum, det var nämligen ljust ute när jag satte mig, och jag har inte rest mig sen dess...


Robin är påväg hit. Vi ska plugga matte för vi är ambitiösa. True story.
Jag tycker alla som håller med tidningarna och tycker att den döda svenska soldaten är en stor nyhet. Det var hans val att göra utlandstjänst. Det är ett krig, folk dör i krig...även fast dom är svenska. Nej jag skojar inte, skit mysko. Så ja, låt alla svenskar som är i Afghanistan vara kvar där, vi kan inte vara neutrala hela jävla tiden, så jävla lagom.

Det var det mina vänner, inte för mycket, inte för lite. Kommentera eller dö.
Välkomen åter och hej då.



I am a vampire.

Modern tolkning av Bröderna Lejonhjärta, av Felix, Fredrik och Johan M2B

Jonathan går ner till SevenEleven för att köpa cigg, han blir skjuten i ett väpnat rån på SevenEleven.
Han kommer till LIMBO(nagiala), limbo är delen mellan död och levande, mellan himmel och helvete.

Några månader senare dör Skorpan i lungcancer och joinar sin bror i limbo. I Limbo råder det ett inbördeskrig mellan dom människor som ska vidare till helvetet och dom som ska vidare till himmelen. Jonathan och Skorpan blir involverade i inbördeskrigets gerilla liga och är med i kuppen som dödar helvetets soldaternas ledare. Båda dör på kuppen och kommer till himmelen. Jonathan och Skorpan vaknnar upp hemma och ser att dom bara har drömmt allt medans dom trippade på svampar.
THE END.

RSS 2.0