NAJJSS

Tjabba, här är bilder jag har tagit, fina va :)

Den sista är på vår hemsida, den blev lite liten men fin :)


tänkte bara...


You gave me life, now show me how to live

Guten Abend meine liebe blog

Kolla värsta språk geniet... Allt är warm and fuzzy?
Jag mår faktiskt bra, eller lite trött över allt fucking plugg, men det är utanför min makt.
Bredvid mig i soffan sitter min snälla mamma och syr i en knapp i min jacka som har ramlat av, snällt tycker jag...
Helgen va good som fan, va hos söta agnes långt långt borta i landet ingenstans(älvsjö). Träffade trevliga människor och åt pizza, hur bra som helst.
I lördags klippte jag mig(finally!!), det blev kort men fint... Sen på kvällen hade vi pokerkväll with my boyzzzzz, typ...
Det gick sådär, jag va grym på ett sätt med ändå inte liksom, fattaru eller? Men jag vann 60 spänn när vi betade på melodi(det-finns-ingen-melodi-i-hela-programet)festivalen.
Tänker lägga upp lite bilder från pokerkvällen nu och sen orkar jag inte skriva mer, rubiken btw är från en Audioslave-låt, tyckte den va lite fjortis men låten är bra. PEACE!

Game Over

23 timmar och 23 minuter...sen jag sov sist
har haft ett mycket kul o trevligt dygn, har varit på galleri med söta agnes och söta johan, vi tittade på bilder från en fotograf som heter Micke Sandström, och galleriet hette Galleri Korn och låg på Hornsgatan 147. (fan vilket jävla minne va?)
Han hade i princip varit på alla festivaler och tagit grymma bilder på många olika band och artister, några av dom cooooolast vi såg va en bild på Dave Grohl(sångaren i Foo Fighters) och en annan bild på Pelle Almqvist(sångaren i The Hives). många grymma bilder iaf...
sen så har jag suttit uppe hela natten i ett rum fullt med brummande maskiner och skrikande svettiga killar, visst låter de hemst va? nej men jag har faktiskt varit o nattgibbat med mina vänner, hur nördigt som helst, men roligt, fast jag är trött.
de va nog allt, nu ska jag sätta på en bra filma och somna till den i soffan, och jag tyckte den här låten var passande... God morgon/natt med er.

Long Before Rock 'n' Roll

Gooood snöig morgon kära dataskärm som jag just nu kollar på.

How is everything? Och bilen går bra? Lov är btw paradiset på jorden.
Jag sitter just nu och äter frukost, och har precis lämnat av min söta älvsjö vän vid bussen.
Min frukost består av Start men mjölk, proviva mango, tre mackor av märket Pågen, med samlami, ost och makrill i tomatsås. Visst är det underbar läsning?...jag förstår om ni inte vill läsa mer...
Dagens outfit består av mjukisbyxor och en urtvättad KISS-tröja. awesome...
Alla ni som har sony ericsson mobiler kan skriva in *höger*vänstervänster*vänster* så kommer de hända nåt kul.
Jag fick reda på en ganska kul grej idag också, det är en kille på youtube som kallar sig The Amazing Atheist, han berättade att staten Utah i USA har röstat fram en lag som säger att om en mamma får missfall (alltså att bebisen dör när den föds eller föds död) så ska staten få undersöka om mamman var "oförsiktig" under graviditeten, om dom kommer fram att så va fallet så kan modern till det döda barnet få böter samt ett fängelsestraff. Denna "oförsiktigthet" kan vara att mamman till exempel att hon ramlade i trappan och barnet dog. Snacka om oförsiktighet, varför gå i trappor liksom.  Jag vill bara passa på att påpeka att 1 av 4 graviditeter leder till missfall.
Ja, it's a fucked up world we live in...
The Streets - Fit But You Know It
Jaha, ännu ett inlägg till min underbara samling, hoppas ni har haft en kul läsning och kom gärna tillbaka.
Njut nu för fan av lovet, ses på resarö PEACE!