According to Lindsay Lohan’s latest medical report, the actress was not addicted to cocaine.

Jag är glad nu så jag tänkte passa på och skriva här, för jag har majoritet deprimerande inlägg faktiskt, varför det är så vet jag inte, kanske passar på och klagar när någon lyssnar istället för bara i mitt huvud, oj vilken konstig mening...

Men när jag är arg och läsar andra personers glada blogginlägg så tycker jag bara att det är töntigt och jobbigt, men när jag är glad och läser arga personers blogginlägg fattar jag inte varför folk är så konstiga och inte njuter av den underbara gåvan livet.

Jag vill också passa på och be om förlåtelse till min kära vän Hanna som har legat typ tre veckor på sjukhus och inte haft nåt o göra och försökt kontakta mig, förlåt för att jag va dum och varit en osocial jävel hanna, hoppas de e lunch.

Jag har dessutom varit nio timmar i skolan idag...igår smög vi oss in på radiogalan under "press" titel och drack champange och intevjuade bland annat bollnäs-martin och "Clabbe", clabbe är btw inte alls lika äcklig och dräggig som jag trodde han va, oerhört trevlig och glad kille, eller kille o kille, han är 64...men fortfarande piggare än mig.
Jo tillbaka till dom där nio timmarna, vi har redigerat allt material vi fick in igår, så va de. Mycket stolt över mig själv faktiskt.

Tänkte köpa emmaboda billjett som typ släpps om 23 dagar eller nåt...och sen ska jag tågluffa i sommar, eller jag och johan vill det, och då blir det så.
Vänta, de e nån mupp som skriver på facebook o sabbar allt...

Jag höll ett tacktal till timmy på svenskan höromdan också, efter retorikens regler såklart, ett tack tal som tack för hans vänskap kan man säga, oerhört svårt, det kanske låter jätte töntigt men det är svårt o berätta om mina känslor för timmy framflr hela klassen, lättare när man är full, ja det lät töntigt. Men det gick bra iaf, jag tror han uppslattade det.

Det var allt, jag är fortfarande glad, även fast inlägget kanske inte va jätte glatt hoppas jag att ni förstår det.





don't vote it only encourages them...

Oj va många dagar jag har tänkt skriva här men inte gjort det, jag hoppas ni inte tar illa upp...

Jag har varit i lite av en depression dom senaste veckorna, höstens mörker och kyla slog mig helt plötsligt en morgon, livet suger helt enkelt. Folk som säger att det är "mysigt" med hösten har fel. Men jag är glad nu, av flera anldeningar.
Provet idag gick jätte bra(tror jag)
Carin har typ varit den bästa brorsan någonsin och bakat kakor till mig, på request, hon "råkade" göra en dubbel sats och frågade om de va lugnt, pff, trodde hon kännde mig bättre

Jag har också stått i en mörk källarloka på söderl idag och svettats med södra folk. Det var roligt. Det otroligt jävla bra bandet Men Of Zimbabwe spelade på Cafe 44 idag. Lökigt och bra.

Thåström är en jävla poet också, lyssnat på gamla Imperiet skivor, mycket rogivande.

Sen finns det folk som man brukade se mycket av men som man inte ser längre, dom borde höra av sig också.

Ja, det va väl det antar jag, kort men bra, typ, eller jag godkännt.


be careful, the electrocute you.

God kväll ungdomar, klockan slog just 01:27 och felix kan inte sova. 
En av anledningarna till att jag inte kan sova är att jag hostar som en jävla...ja hostar gör jag iallafall. Mycket irriterande...
 
Jag har knarkat Kan Jang som jag alltid gör när jag är förkyld, jag fortsätter dricka det med känner aldrig någon skillnad.

Jag tänkte tipsa er om ett litet företag som heter CrazyPictures som är ett litet svenskt produktionsbolag. Dom gör reklamfilmer men även kortfilmer, dom är skaparna till klassikern Nakenlekar som är helt fantastisk. Och dom har nu lagt upp sex små kortfilmer till som är så jävla bra så det funkar inte, om ni vill se alla så finns det länkar här.

Men jag tänkte lägga upp dom två bästa här på bloggen så ni kan få se. Såå kolla på filmerna och ha ett bra liv, ja tills vi ses nästa gång. Jag ska sova nu.




I come to L.A. to make rock 'n' roll, along the way I had to sell my soul

jaha, är du här igen? Förväntar du dig nåt intressant och läsa kan du ju bara vända redan nu...
Här skrivs inget av nytta, bara skit.....men läs gärna bloggen hehe

och varför finns inte arcade fire på spotify?? vavava? herregud, 2010 liksom.

Jag har typ gjort sjukt mycket grejer sen sist jag bloggade, jag såg "filmen" The Expendables, du vet den där B action rullen som Sylvester Stallone har gjort som han också är med i och där alla andra sjukt colla grabbar är med i, du vet! DEN! Jag har aldrig skrattat så mycket på i en biograf förrut, sjukligt kul o kolla på, inte bra men sevärd. Den va helt störd, hade ingen mening men du måste ändå se den fattaru? shit är du helt efter eller, häng med!

Sen så gjorde jag något som har varit ett av mina livsmål i några år nu, en kväll som jag kommer tänka på när jag ligger på min dödsbädd, jag såg Nationalteatern live(jag antar att bara smarta människor läser min blogg så jag tänker inte förklara vad det är för något). Jag kan tyvärr inte beskriva det i ord, om det försöks så dör man för att hjärnan exploderar, det är sant okej! Jag kan säga episkt, inte mer. Det beskriver allt.

Skolan har börjat sin utslitning, och arbetet utan betalning har åter tagit sin plats i mitt liv för att uppfostra mig inför morgondagen.

Jag har just börjat läsa en bok som har det fantastiska namnet "I trygghetsnarkomanernas land", alla borde läsa den, även du. Handlar om ett dagens sverige som strävar efter total trygghet genom att förbjuda allt som har risker, vilket skapar "trygghetsnarkomaner". Altså det händer just nu i sverige, det låter kanske tråkigt, men oj vad sant han har.

bandet Eagles of Death Metal är sjukligt bra, lyssna på dom

Idag va jag också på smygpremiären av Max i Arningen, vilket betydde free food, my favorite! Jag, robin, oscar och G hade VIP biljetter, robin va först in och felix va två! respekt, eller ja jag gillar mat...

SHIT vilket långt inlägg det blev, du ska fan ha credit om du har läst allt, det skulle jag aldrig ha gjort, hoppas det va trevlig läsning, now get a life, ja jag gillar att trakassera mina få läsare. Men vi ses mina vänner, kommentera eller dö, HA SÅ KULT PÅ RESTAURANGEN!


RSS 2.0