the following message is brought to you by me

Reporäntan ligger för närvarande på 0.25% och experterna tror att den kommer vara ganska stabil den kommande framtiden.

Det är ungefär det som snurrar i mitt huvudet just nu, det och chokladkakor...
Som ni kanske förstår så kommer även denna vecka vara ett helvete på jorden, men jag ska försöka hålla de goda humöret uppe(we are all going do die a painfull death)!!!!
Matte-provet kommer ändå gå åt helvete, menmen, vad ska jag göra??
Vi övade livräddning idag på gympan, i vattnet, ni som känner mig vet att jag inte kan simma, eller jo jag kan utöva hundsim 25 meter, sen får jag kramp o sjunker.
Sen fick vi lasagne till lunch vilket var gott och förgyllde min dag. Eller vi kollade på Sicko på samhällskunskapen, de va också jävligt awesome.
(för er muppar som inte sett sicko förväntar jag mig att ni springer iväg och gör de nu!)
Det som lyser upp mitt liv och sinne just nu är det förbannade lovet, de är det ända. Det ska bli så fruktansvärt skönt med lov, det skulle också vara ett stort plus om SL fick sitt huvud ur röven tills dess. I'm just saying...
Dom två låtarna jag lägger upp har jag lyssnat sönder, men dom funkar ändå, och om ni läser det här så måste ni kommentera, de bara är så, regler är regler. Hade så bra, se you on the other side. PEACE


pre recorded and heavily edited

har haft en helvetes dag...
och timmy den muppen har inte varit i skolan för han hade, jag citerar: "ont i munnen". Men han har ju faktiskt precis fått metall i käften så lite överseende kan man ju ha...typ.
jag hade samhällsekonomi prov idag, mer än så behövs inte sägas
på fredag har jag naturkunskaps prov, mer behöver inte sägas där heller
på torsdag nästa vecka har jag matte prov, det KOMMER att gå dåligt(bra inställning va, jag vet).
men musiken räddar mitt liv
Den här killen kan spela gitarr. punkt slut
Jimi Hendrix.
Tack för att ni läste, välkommen åter.

Taste Just like cherry cola

Le BLOGG! Bonjuour! Åt helvete franska btw.
How's it rocking? Jo det är bara bra tackar som frågar. Fyllde år för inte så länge sen, typ två-tre dagar sen, inte sånt man håller koll på. Så ännu ett år av mitt liv har runnit ut i sanden...nej fy fan va emotional de där lät. Vi försöker igen. Så ännu ett fucking sweet år har jag levt, hänt massa roliga grejer faktiskt. Fick massa pengar på min födelsedag, till vår resa till Italien! Hallå farfar, hur grymt som helst. Fast smakar de så kostar de, och jag har ju en vana att inte hålla så hårt i mina pengar, när jag väl har pengar så att säga...
Har sett två filmer idag(som jag har laddat ner illegalt, don't tell fredde reinfeldt). Den ena hette The Man Who Stares At Goats. Mycket underlig film, och det kommer ändå från en underlig man. Hade förväntat mig mer från din tyvärr, de va inte änns en bra story liksom, menmen man kan inte få allt här i livet...eller?
Den andra filmen jag såg var klassikern Juno, skit bra jävla rulle! Rolig...och tänkvärd, typ. Faa-aan va varmt det är här, 24 grader i lägenheten, bäst att öppna ballkongdörren, brb..............................there we go, mucho better.
Jag har haft studiedag i två dagar sträck nu vilket har varit som paradiset på jorden, nästan, de skulle kunna vara paradiset på jorden om de nu inte va så att de bara är JAG OCH TIMMY SOM ÄR HEMMA FRÅN SKOLAN. Men det ha varit ett par o produktiva dagar iaf.
Jag känner verkligen att jag inte har något mer att skriva om nu, jag skulle bara kunna sitta här o bullshita(som vår gamla lärare Antonio skulle sagt) men jag orkar inte riktigt.
Lägger två låtar som båda är grymma på sina egna speciella sätt, dom är ganska olika varandra men de spelar absolut ingen roll, tänk på de.

Nog med bullshit för idag, I'll Be Back, på återseende mina kära läsare.

RSS 2.0