If you're gonna be dumd you got to be tuff...

God fucking eftermiddag kära läsare...
Jag mår piss, jag är sjuk och det verkar inte bli bättre. Jag vaknade i morrse av att de kändes som slagsmålsklubben hade spelning i mitt huvud o som om jag befann mig mitt på atlanten i en orkan. Trots detta så övervägde jag att gå till skolan, men de gjorde jag inte.
Jag kan återberätta min dag lite snabbt, hosta, te, film, sömn. Så, there you got it. Kul va, nej de var det inte.
Det är varmt o sen är det kallt, jag svettas o sen fryser jag ihjäl.
Men nog om mina problem, dom är världsliga. Hur mår ni?? Eller jag måste ta upp ett problem till, jag missade lasagne i skolan, vilket suger otroligt.
Plus att mina kära grannar spelar Techno Hits Mania på högsta volym, vilket irriterar mig en aning.
Nej nu har jag faktiskt inget mer o skriva, det tog 30 min o skriva det här inlägget, vilket va lite jobbigt. Men de är lugnt, det är ju inte som om jag har något bättre för mig.
So whit those words i will continue to spred my awesome music whit the people.
I will now sleep, hoppas att ni hade roligt åt mina problem, det var det som va meningen. hej med er...

Go with the flow

Fredsaktivister och heroinister, allt bra??
Kul o höra!

Jo tack, de är bra här med.
Är ni glada? Jag är glad. Jag tycker de är för lite glädje överallt nu för tiden. Alla är så jävla deprimerade, jag vet att de är mörkt ute och att de är jävligt kallt, men va fan. 
Men de är mest tjejer som tänker så, inte alla men dom flesta.
Nu kanske ni sitter o tänker: fan de här har ju jag läst förut i den här idiotens blogg, vi fattar. Ja, jag har tagit upp de här problemet förut, för det är precis vad det är, ett problem. Fast de är inte så många som verkar veta av problemet, det är ingen som verkar vilja fatta att de händer. Och enligt min åsikt så blir flickor väldigt ledsna över väldigt små dumma saker. Små obetydliga saker, dom kanske inte är obetydliga för dom, men på det stora hela så är det inga världsliga problem. Jag hackar inte på någon, jag bara säger att jag tycker de är så här o att de inte borde vara så här. De borde inte vara så att folk sitter o skär sig i handlederna och tycker synd om sig själva. Jag hatar idén om att sitta o skära i sina handleder och tro att allt blir så mycket bättre. Jag tycker det är så jävla fegt, vad är de för jävla utväg liksom, det är det dummaste jag någonsin hört. Nu vet ju jag såklart inte hur dom mår, dom som gör såhär, jag har aldrig själv skurit upp mina handleder. De kanske är skönt o befriande, o fan vet allt. Men utifrån så låter de bara jävligt dumt. Och det är bara fler o fler som gör de, jag fattar inte iallafall.
Jag hoppas att jag väcker lite känslor med detta inlägg, det är det som är meningen.
What's gonna happen with teenage revolution if everyone is sitting around cutting their wrists. Citat.
Det var allt jag ville säga den här gången, lyssna på lite reagge o chilla nu istället, pusspåer.

RSS 2.0