Ro i sinnet

Jag är en aning små förbannad, för just nu känns de som mitt efterlängtade påsklov kommer gå åt helvete.
För det första så kommer hela den här veckan gå åt de jäävla projekt arbete i skolan. De är ett fucking grupparbete om Israel, Israel liksom, vet du hur mycket skit som har hänt i Israel dom senaste 200 åren, en massa jävla skit, o allt de ska vi klämma in på 10 sidor. Och de går inte bra!

För det andra så har jag omedvete anmält mig till ett så kallat "träningsläger, som borde kallas konsentrations läger, i danmark med vår allas kära vaxholms kanotsällskap. Jag blev lurad när jag skrev upp mig att följa med på de här jävla lägret till platsen gud glömde, de vill säga Danmark, dom sa att vi högst skulle vara borta i 5 dagar, högst! Och att årets påsklov var mycket mycket längre än de brukar vara, dum och blåögd som jag är så trodde jag så klart på detta, precis som en hårt  arbetande svensk tror på sosarnas lögner om välfärd. De må låta grovt men så är det.
Och allt de här blir ju såklart lättare med hjälp av mina kära vänner...INTE, dom bara retas o säger att dom ska ha de så skönt o varmt o roligt hemma utan mig medanns jag sitter i en obalanserad kanot o fryser häcken av mig nånstans i fucking Danmark.

Men vad vet jag de kan ju bli skit kul i danmark, vi får väl se.

O en annan sak, nu när de börjar bli vår, ÄNTLIGEN, så blir man ju lite sugen på att köra moppe, men de kan ja inte, för moppe helvetet har punktering! Ja måste lämna in den förbannade saken o de kommer kosta 1 600 kr att fixa däcken, men frukta ej, jag måste inte betala allt med ända 800 spänn, hur fan ska ja komma upp med 800 spänn. Johan Eklunds lilla syrra som är två år har mer pengar än mig just nu.

Men det löser sig väl det med antar jag. Jag vill bara passa på att be om ursäkt till som har tyckt att de här har varit ett argt o ilsket inlägg, men de var precis va de va.
Nu ska ja laga middag till mig själv, btw är de nån som vet hur lång tid de tar för en ugn att komma upp i 200 grader??Kontakta mig om ni vet, jag är hungrig.
 

Jag lägger upp en awesome låt som plåster på såren. Kepp it real niggas!

Uppe med tuppen...

Goder morgon min kära kamrater!

Klockan är nu exakt 08:07:55.
Och jag vaknade 06:40 som jag alltid gör, men till min stora  förskräckelse kom jag på att jag har sovmorgon idag, just my luck.
Men men, ja e int bitter för de, de e ganska skönt faktiskt. Va fan ska ja skriva om nu då...de e förvånansvärt svårt ska jag säga dig. Man kan ju inte skriva i en blogg på morgonen, då har de ju inte hänt något liksom. Klart de inte finns något o skriva om va fan. Plus att jag är skit hungrig o jag kan inte jobba på tom mage, så måste de vara
Aja jag får be om ursäkt för de här smått förvirrande inlägget, men nu ska jag gå ner och äta en stooor tallrik Start.

Jag hoppas ni kommer ha en bra dag, jag hoppas att jag kommer ha en bra dag. Hej med er!

Här är en skit bra låt, om ni vill ha något att nynna på under dagen.

Och här är typ den bästa serien någonsin, om ni nu vill ha något att skratta åt.

Bittersweet




Kära Örebroare

Detta är mitt andra inlägg, vilket inte gör de lika speciellt som det första men ändå...
För er som inte vet de så går jag på mediaspråk i den lätt förfallna skolan Norrberget, efter cirka tre år med franskan och tre år med IG i franska så tänkte jag att nu de kanske är dax att tänka om. Så efter att ha mutat Hasse lite så fick jag privilegriet att gå med i den sekt som kallas "mediaspråk". Med den smått förvirrade bohemiska läraren Johan, och sånna kända Norrbergs elver som Nisse Sparreman, Joackim Nilsson, Stefan(vet inte vad han heter i efternamn) o Fabian Miiro.
En vacker vårdag så fick jag plus alla ovanstående den briljanta ideén att komponera vår egen musikvideo. Så vi började med att fibrilt söka igenom allas mp3-spelare efter låtar som kunde passa bra till vår video idé, bara detta tog ungefär 2-3 lektioner. Men en dag så hittade vi en låt på min kära Ipod som vi tyckte passade oss som handsken. Låten som blev utvald var Bittersweet Symphony - The Vere. Så vi började filma, och filma, och filma. Vi filmade och refigerade, och filmade om och massa annan skit. Men till slut efter mycket svordomar, film och tårar så har vi nu en färdigställd video. Och jag kan utan tvekan säga att de är nåt av de bästa jag har sett i under mina 16 i musikbranchen.

Så luta er tillbaka, höj volymen på era högtalare, tryck på Play och njut av vår vackra skapellse
Med vänliga hälsningar Felix.

# 1

Kära läsare

Dett är mitt första inlägg någonsin, vilket gör att de borde komma till historieböckerna.
Jag har nu skaffat en blogg(känner mig en aning gay)men lite hjälp av min vän Elinore, eller ganska stor hjälp med tanke på att hon gjorde hela bloggen. Men de är i alla fall jag som skriver, ore is it?? Nej ja driver bara, det är jag...eller? Jo, de är det.

På min blogg kommer jag bara ta upp livets stora frågor, aktuella politiska debatter, vad vi fick till lunch å så vidare.
Så dom som förväntar sig sånt där blondinbella crap kan ju gå och hänga sig direkt.

Jag kommer också ta upp saker som iriterrar mig, tillexempel människor som är dumma i huvudet och mat som smakar underligt å sånt. Jag kommer vara hård med rättvis, folk kanske kommer bli sårade, jag kanske kommer förlora vänner, men det är smällar man får ta när man är en  bloggare! dhum dhum dhuuum

Så mina två läsare, jag hälsar er här med välkommna!

P.S ni får ursäkta eventuella stavfel som kommer uppkomma D.S

RSS 2.0