Ballden om en gammal knarkare...

Mina damer och herrar

Idag tänkte jag ta upp ett ämne som verkar sprida sig över landet som en jävla epedemi, nej jag pratar inte om tingeling-låten, utan jag pratar om pessimism.
ALLA, eller inte alla "alla" kanske, men många verkar deprimerade eller bara tycka väldigt mycket synd om sig själv när jag pratar med dom. Nu säger inte jag att männsikor inte ska få vara sura o deprimerade, men att de är föör mycket sånt. Alla verkar tycka att allt är skit o tycka att de är en själv som har störst problem.

Jag pratade med min kära vän Johan Eklund en dag, o han var oerhört pessimistisk till allt och alla, och då blev jag en smula irriterad. Så jag skällde ut honom via noter och sa ungefär att jag är jävligt trött på att han o alla är så jävla sura o att han borde rycka upp sig. Och istället för att bli ännu surare o bli arg på mig, så verkade de som han fick en uppenbarelse. Han tyckte att det jag sa va mycket riktigt sant o att han borde skärpa sig.

Så om ni träffar någon som är förbannat sur o deprimerad, kör inte den gulliga stilen, typ: åhh gumman vad är det som tynger dig? Utan de ska mer va: nu får du väl för fan rycka upp dig, ja blir så jävla förbannad när jag hör dig klaga så, skärp dig! De brukar funka bättre.
O den jäveln som kommer o säger att han/hon verkar tycka att jag är sur o kommer inte leva mycket länge.


Så, här är en bra och uppmuntrande låt, nu ska jag gå och lägga mig, god natt Sverige.

We 're Going To Be Friends

Kära vänner, innan jag skriver nåt mer så måste jag gå ner och ställa in min moppe, vänta så kommmer ja snart.......så nu va de gjort också.
Jag har lite saker jag vill klaga på, för de första, på startsidan på blogg.se så finns den en topp-10 lista på populäraste bloggar, och eftersom jag nu är van proffs-bloggare *hrm* så tyckte jag att de inte va mer än rätt att jag kollade in min konkurans. Och jag blev mäkta besviken, allt som står i bloggarna är ren skit. Det är totallt oviktig information och fakta om olika personer, något personen har köpt, personernas kompisar eller personernas små jävla hundar. De är allt, jag tänkte liksom om de är den mest lästa bloggen så måste de ju stå något av intresse, men icke. Och jag förstår inte hur de kan va av intresse för någon annan på denna jord heller. Och även dom inlägg då personen i fråga försöker få lite djup i sina inlägg låter och är helt korkade. Detta är såklart min egen åsikt och jag antar att det finns folk där ute som tycker att jag nu har varit en idiot och att min blogg o mina inlägg är dumma i huvudet, o de får ni absolut tycka, så länge jag får fortsätta skriva sånna här inlägg.

Den andra saken jag tänkte klaga på var att jag hade lite pengar, men de orkar jag inte nu, vi kan kort o gott säga att jag inte har några pengar men behöver de.

Här är en skti bra låt också, varsegoda
Hade bra med er, o tänk inte för mycket, de blir man bara trött av, hej då.


Utkast: Bonjour madda ...

Bonjour madda fackas!

Jag satt och försökte plugga sammtidigt som jag tittade ut genom fönstret och ser solen gå ner, medanns jag drack saft och lyssnade på Balladen Om En Gammal Knarkare med Imperiet då jag helt plötsligt kom på att livet kan vara fruktansvärt jobbigt ibland. De kan gå åt helvete oerhört lätt, om man går grundskolan med 180 poäng så kanske man blir fattig och slutar med att man tar självmord, men om man går ut med 310 poäng så blir man lycklig och framgångsrik, jag säger inte att de är så men dom får de att låta som de. Hela de där jävla poäng systemet är bara ett sätt att skilja agnarna från vetet. Men de va inte de jag skulle haka upp mig på, utan jag kom också på att musik kan hjälpa männsikor mer än man tror. De har hjälpt mig i alla fall, jag älskar personligen musik. Det är som en drog, man blir beroende, man får ett härligt rus, man kan bli avslappnad och glad, oftast i alla fall.

Det är inte alla som delar min mening om musik, men de är lugnt. Och jag tror inte heller att alla delar musiksmak med mig, men jag vet att det finns folk som gör de. Jag lägger upp några av dom bästa låtarna i världen(enligt mig). Hoppas ni njuter lika mycket som jag.
 

 

RSS 2.0