räknar minuter.

Kära människor

Klockan visar nu 00:39 och det är offciellt fredag.
För några timmar sen hade jag en plan... Den var en mycket bra och genomtänkt plan. Den gick ut på att jag, johan och timmy skulle först åka in till täby och handla en iPod, sedan åka hem till mig och röka vattenpipa bara en liten stund och sen skulle joahn hjälpa mig med matten som avgör min hela framtid. Visst låter de bra?

Men de började skita sig redan i täby då vi bestämde oss att stanna o äta på gormé restaurangen Burger King. Vilket tog ett tag(jag åt en Big King XXL). Vi tog sedan bussen hem till måg och var här ca 19:00. Då vi kom hem satte vi genast på filmen Fucking Åmål, som var mycket bra. Det följdes sedan av ett besök på statoil för inköp av godis och följdes sedan av några timmar Jackass. Sedan var timmy o johan tvungna och åka hem. Och nu sitter jag här i mörkret och tänkte gå igenom matematik som jag inte förstår mig på och kan bara hoppas att gudarna bärmhartar sig över mig.
Mina ögon håller på att stängas och tröttheten sköljer över mig som en våg(poetiskt va). Men det är inte bara vanlig trötthet, det är också en enorm skoltrötthet. Jag har tappat allt förtroende och förståelse för skolan och det svenska skolsystemet. Det är så fruktansvärt meningslöst och korkat. Och om inte jag nu får G i matte så kommer huvuden att rulla. Jag vet att de mesta är mitt eget fel men det vet jag inte...fattar du?

Jag ska sova dom första 5 dagarna av sommarlovet.

Efter att ha läst de här inlägget om mitt liv så antar jag att ni har blivit djupt deprimerade, så jag lägger in en låt som gör iaf mig glad.




Låten är från filmen Eurotrip.
Bara en sak till innan jag dränker mig i fucked up mattetal, jag har märkt att jag har ganska många läsare faktiskt, o inte bara folk jag känner. De är hur bra som helst, kommentera gärna.

tack för att ni lästa och god natt.

We are all a problem child...

Girls and boys...

Jag sitter här o drar mig lite i skägget medanns min dator säger att den har virus.
För de första så vill jag bara be om ursäkt till alla mina trogna fans där ut(hrmm), förlåt för att de va så länge sen ja uppdaterade bloggen.


Och för de andra så vill jag bara säga att jag kommer skriva en del med fet text o en del utan BARA för att irritera er.

Eftersom jag är korkad och lat så har jag samlat på mig några rest delar i matten under terminens gång, vilket gör livet ett levande helvete för mig. De är som om de ligget o gnager i huvudet på mig, jag MÅSTE klara delarna för att få G i matematik tydligen, säger våran levande döda lärare ralph.

Vi har just gjort klart vårat grupparbete i svenskan, vilket gick ut på att vi skulle återskapa delar ur boken Djurens Gård på olika sätt, jag och min grupp valde o göra en film. Vi slet med den där jävla filmen i flera veckor o satt uppe i 24 timmar bara för att redigera den, men sucsé blev de iaf. Så alla som vill de Johan Eklund i klass 9A på söderfjärdsskolan stå på alla fyra i rosa kjol o en topp ska kika in på bloggen den närmaste månaden.


Nu något helt annat, vet nån av er vem Michael Moore är? Om inte så tycker jag ni ska kolla upp honom på Wikipedia direkt. Men för er lite mer intulektuella männiksor där ute i cyberrymden så vill jag bara passa på o fråga om de finns nån annan som tycker han är en smått överviktigt genié? Jag har sett alla hans filmer o läst en av hans böcker. (efter en kort titt på wikipedia så vill jag bara säga att jag har sett några av hans filmer) Men boken jag har läst heter iaf "Korkade Vita Män" och är as bra. Den har ja läst 2 och en halv gång nu.

Jag kan rekommendera den till alla som läser de här. Den är sjuk, rolig, bra, informativ o den är full av person påhopp vilket är skit kul. Ville bara ta o promota den lite.


Här är ett klipp från filmen Fahrenheit 9/11 av Moore, de visar när Bush visste att det första planet hade kraschat in i det ena av World Trade Center tornen, och filmen visar också när han får reda på att de andra planet kraschat in i det andra tornet. He's a idiot.
Good night everybody.

RSS 2.0