Trädkramare.

Vänner, ovänner, hur mår ni??

Jag mår prima. Hur har helgen varit?? Eftersom jag just nu sitter och pratar med mig själv o ni inte kan svara så kanske det va en dum fråga, men det är ren formalia.

Jag har iaf bott på Vässarö hela helgen, vilket va as nice. Vi chilla mest, o åt godis o lyssnade på musik. Och ja spela ett skit kul spel som hette "Med andra ord". Det måste ni testa nån gång.

Jag insåg precis att de här inlägget blev ett sådant inlägg som jag från början kom fram till att jag inte skulle ha i min blogg, detvillsäga inlägg där jag berättar vad jag har gjort i mitt liv, de är tråkigt, det är ingen som vill läsa om det. Jag borde skriva om grejer jag är arg på, de är det som är grejen. Det är sånt jag tycker är kul o läsa om iaf, alla verkar har fått för sig att en blogg är en digital dagbok(vilket det kan vara), men de är ju så mycket mer. Det är meningen att man ska skriva sina tankar och känslor, inte vad man hade på sig idag, förlåt alla som blir arga, men de är de här jag tycker. Jag förstår bara inte vad det finns för värde i att läsa vad Kissie gjorde på sin lunchrast. Det är ett slöseri med tid enligt mig. Det ger mig inget.

Men nu blev det är ett ganska argt inlägg iaf :)

Bra, då kan jag sova gott. Det hoppas jag ni också gör. God natt kära läsare.

Easy like sunday morning...

God morgon vänner.

Jag skulle bara vilja börja med o säga att min lilla fina blogg har fått nya läsare i samband med en ny klass.
Vilket har höjt läsarantalet från tre till fem.

Har ni sovit gott? Jag har iaf sovit jätte skönt, förutom att min granne fick för sig att han/hon skulle tvätta kl 2 på natten. Detta inebar att väggarna skallrade på grund av centifriguren(om de nu stavas så är en annan femma). Vilket fick mig att vakna och tvivla mitt val av bostad.

Men nu är jag glad och utvilad iaf, och jag sitter o kollar på repiser av Idol, samt äter popcorn.
Egentligen så skrev jag bara de här för att jag kände mig tvungen o uppdatera bloggen lite, men jag tror inte riktigt att jag har något kul o skriva om.
Förutom att min nya klass(M1B) är jätte skojsig, och min nya skola är väldigt behaglig. Jag tror att dom närmsta tre åren kommer vara skit kul, o det ska bli spännande o se vad jag håller på med i trean. Kanske fortfarande sitter här o skriver, och äter popcorn till frukost. Jag hoppas det iaf.




 

Jag var tvungen och lägga in ett klipp från en av världens kanske bästa filmer, och om ni inte har sett den så är ni inget.

För dom få som nu har läst det här så ber jag om ursäkt. Hej dåååå


RSS 2.0