it's okay to eat fish, because they don't have any feelings

Good evning ladies and gentlemen! Welcome to........this place!
Nej men allvarligt, tjena.
Vad gör ni? Seriöst, jag vill ha ett svar den här gången.
Jag mår bra tackar som frågar, det är söndag den 23 januari, exakt två veckor kvar tills min 17-års dag. Och jag räknade också ut att dagen jag fyller 18 är en måndag, va fan liksom, en måndag? herregud...
Jag hatar söndagar också, visst de är helg men det känns fan inte som helg. Allt man har i huvudet på en söndag är att det är måndag alldeles straxt och då måste man gå till skolan, för man ska göra rätt för sig, jajamensan. Inte bryta mot reglerna, ajabaja.
Min pappa berättade för mig idag att när han va 17 så gick han på krogen för han hade ett falsklegg. Och om man blev tagen på den tiden med falsklegg så fick man typ ett ajabaja och sen va de lugnt. Men idag, 2010, jag tror bötern ligger på 3000 kr och prick i registret. Helt sjukt va de förändras. Jag hade hellre växt upp på 70 och 80-talet, även fast alla såg jävligt fula ut då och man va rädd för "The A-bomb". De är så jäva mycket "dont's" i dagens samhälle och alldeles för lite "do's". ANARKI! typ...vet inte om jag orkar.
Fan va trött jag blev, känns som om det är daxs för en lugn och skön låt, och sen så¨är inlägget klart. Visst va de bra? Tack jag vet. Ja du kan få en autograf.
Den här låten är så jävla bra bara, tack för att ni lyssnade, hej då kamrater.

A time to dance

God natt kära hängivna läsare, jag vet att klockan är mycket, och det är inte meningen att störa er vid den här tiden på dygnet. Har just sett en amerikansk kärlekskomedi, helt självmant. Bättre än jag trodde, Up In The Air heter den. Kolla den om ni har tråkigt...
jag är trött. och jag borde verkligen följa min SO-lärares råd och verkligen göra läxorna, men va fan, hon skämtade säkert bara. Sova är så mycket bättre.
Och om ni vill bli pigga och glada så ska ni lyssna på musik, men en speciell genre som är jääävligt bra då är Ska, för er muppar som inte vet vad det är så är de som uppåt reggae. Grymt bra, en svenska bra artist som jag kan tipsa om är Govenor Andy, spotifya honom!
Det har varit en mycket bra dag annars, faktiskt, den har varit skön.
Men nu ska jag sova, och kommer imorgon få skit från en rödhårig arg lärare.
Nattisch med er!
Jag vet att videon är jävligt töntig men lyssna på låten ba.

I didn't spank you, I high-fived youre ass...

Jag vaknade nyss, helt jävla galet, tror aldrig att jag har sovit så här länge, fast jag satt uppe igår och kollade på Inglorious Bastards, om ni inte har sett den så är ni inget.
Jag har nu också räknat ut att jag inte har lämnat Resarö på sex dagar, jag har altså inte lämnat ön på typ en vecka, eftersom det bara är jag i huset så är det inte heller någon som handlar mat, de har inte funnits mjölk på fem dagar, och jag har levt på skum-tomtar, gamla pepparkakor, vatten, och frysta köttbullar. Det är seriöst allt, eller mackor också men osten tog slut igår. Om det är såhär o bo själv så ska jag fan aldrig flytta hemifrån, alla man känner är här hela tiden, och ingen hjälper till att städa, det finns ingen som diskar åt dig, ingen som tvättar dina kläder, kylskåpet är tomt!
Det här lovet har liksom rullat på som nån jävla dimma, jag vet inte vilken dag det är, jag har inte ätit på säkert 15 timmar, de är svinkallt i hela huset. Det har varit ett jävligt händelserikt lov, både för mig och dom runt omkring mig, de har hänt mycket skit, och mycket bra. Fast det ska bli jäävligt skönt och börja skolan igen faktiskt, min dygns rytm är lika mycket i obalans som kraften är i dom senare Star Wars filmerna, och de är en del.
Nej men va fan, de är väl så de ska va. Har varit jävligt roligt iaf. Nu har jag fan inget mer att skriva om, ska försöka steka till några korvar som jag hittade i frysen, blir bra frukost.
Jag har hoppas ni har njutit av detta inlägg, kommentera gäääärna.
Det finns så jävla många bra låtar jag skulle vilja lägga in här, men ja lägger bara in några.


Nu blev det ganska många iaf, menmen, vad ska jag göra, gott nytt 2010 på er...

RSS 2.0